Baneheia-saken

Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Spesialenheten for politisaker skal etterforske om politiet kan ha begått tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken.


Pin Pa Vg

Under Oslo politidistrikts nye etterforskning av saken kom det frem at Jan Helge Andersen har hatt en tidligere straffesak som ble etterforsket i 2009.

. Vi har ikke vært kjent med at Spesialenheten har startet denne etterforskningen før pressemeldingen kom. Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforsking knyttet til politiet sin forberedelse av Gjenopptakelseskommisjonens behandling av Baneheia-saken. Det er ikke påvist DNA fra Viggo Kristiansen som jeg kjenner til skriver han i en SMS.

Kristiansen mener at han ikke var med å voldta og drepe Lena Sløgedal. Det ble i stedet. Viggo Kristiansens advokat Arvid Sjødin sier til NTB at det ikke er påvist DNA fra hans klient.

Norge Det er Spesialenheten for politisaker som skal undersøke dette. Nå med politiet i Oslo etter at Baneheia-saken ble gjenåpnet. Baneheia-saken var drap på to jenter i Baneheia i Kristiansand 19.

Minst én person er. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken. Mai 1992 8 år ble voldtatt knivstukket og drept i friluftsområdet Baneheia.

Siste DNA-undersøkelser lar seg ikke analysere. 2022 1105 Oppdatert 4. SIKTET PÅ NYTT.

PRESSEMELDING SPESIALENHETEN ETTERFORSKER SAKSFORHOLD MED TILKNYTNING TIL BANEHEIA-SAKEN. Viggo Kristiansens forsvarer Arvid Sjødin sier at det er på høy tid at Spesialenheten blir koblet inn. Minst én person er mistenkt i.

Under soningen av dommen fikk han god kontakt med en prest i fengselet som han snakket med ukentlig om blant annet. Vi ser fram til å se konklusjonene fra etterforskningen. Tips oss denne Nyheter denne Næringsliv denne Trafikk denne Meninger denne Magasin denne Sport denne Bolig denne Bil og motor denne Sideblikk denne Kultur denne TV denne.

Lena Sløgedal Paulsen født 14. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken. Statsadvokaten sier at Baneheia-saken fremdeles er under etterforskning etter at Viggo Kristiansen fikk saken gjenopptatt.

I 2002 ble Jan Helge Andersen dømt til 19 års fengsel i Baneheia-saken. Grunnlaget for etterforskningen er politiets forberedelse av Gjenopptakelseskommisjonens behandling av Baneheia-saken. Nå skal det også bli undersøkt om politiet har holdt tilbake viktig fakta i saken.

I dom fra 2002 ble Viggo Kristiansen dømt for voldtekten og drapet på Paulsen og Sørstrønen. I fjor ble det klart at Baneheia-saken skal bli gjenopptatt. Mai 2000 og den påfølgende straffesaken.

Minst én person er. To dager senere ble de funnet. Ved Oslo politidistrikts nye etterforsking av saken kom det frem at Jan Helge Andersen har hatt en tidligere straffesak som ble etterforsket i 2009 og som det ikke var opplyst om fra Agder politidistrikt ved forberedelsen av gjenopptakelsesbegjæringen.

Ifølge TV 2 blir undersøkelsene avsluttet etter at politi og påtalemyndighet fikk beskjed fra laboratoriet i Sveits om at de siste DNA-sporene ikke lot seg analysere. Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptagelsen av Baneheia-saken. Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptagelsen av Baneheia-saken.

Fakta om Baneheia-saken Stine Sofie Sørstrønen 8 og Lena Sløgedal Paulsen 10 ble voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand 19. Av Arnfinn Storsveen og NTB. Mai 1990 10 år og Stine Sofie Sørstrønen født 10.

1 day agoPolitiet er ferdig med de tekniske undersøkelsene i Baneheia-saken og det er ikke påvist DNA fra Viggo Kristiansen etter det TV 2 og NTB. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken. Politiet er ferdig med de tekniske undersøkelsene i Baneheia-saken.

I 2021 ble det vedtatt å gjenoppta saken. 1 day agoPolitiet er ferdig med de tekniske undersøkelsene i Baneheia-saken og det er ikke påvist DNA etter Viggo Kristiansen etter det TV 2 og NTB forstår. Jan Helge Andersen i bilen med forsvarer Svein Holden utenfor på vei til nytt avhør.


Https Www Facebook Com Oddbjorg Einervold Underholdning Podcast Vaer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel